Belvárosi Üveges telefonszáma: 06-30-444-64-85 Budapesten az üveges gyorsszolgálatunk a hét összes napján az Ügyfelek rendelkezésére áll. A helyszínre kiszállva szinte azonnal díjmentesen elvégzik a kárfelmérést, és díjmentesen veszélytelenítünk, mert a

Belvárosi Üveges telefonszáma: 06-30-444-64-85

Budapesten az üveges gyorsszolgálatunk a hét összes napján az Ügyfelek rendelkezésére áll. A helyszínre kiszállva szinte azonnal díjmentesen elvégzik a kárfelmérést, és díjmentesen veszélytelenítünk, mert a mindenki biztonsága fontos az Életbe !  Majd azonnal megoldást is kínálnak a problémára, egyszerűsített árajánlatot is adunk ! A munkákat rövid határidővel és precízen végzik,(Tisztán, Gyorsan,Pontosan)  hiszen fontos számukra hogy sok elégedett ügyfelet kiszolgáljanak Budapest területén.
Ajtók, ablakok, kirakatok, biztonsági üvegek teljes körű cseréjét, javítását vállalják.
Probléma esetén a telefonban minden esetben tájékoztatást adunk, illetve ismertetni kell a probléma okát, hogy miben keletkezett kár. A sérülésről képet kell készíteni, amely alapján gyorsan megállapítható, hogy milyen üveg cseréjéről van szó. A képet el kell küldeni az uvegesbolt@gmail.com email címre vagy viber, facebook messenger, whatsApp, egyéb alkalmázásokon keresztül, ahol azonnal foglalkozunk is vele.

Köszönjük hogy elolvasta ! Tisztelettel: Belvárosi Üvegesek – Szabó Attila

 

google-site-verification: googlef9fcf6213944b2a0.html
https://iplogger.com/2LCwt6