-Felmérés és árajánlat készítés üvegezésre: , -Szakmai tanácsadás üvegezésre: , Beépítés, kivitelezés üvegcsere: , -Garancia vállalás üvegezésre: ,

-Felmérés és árajánlat készítés:
Teljesen ingyenesen készítjük, ha utólagosan se kéri, rendeli meg a munkát, akkor se tartozik semmivel felénk, lehetőség szerint a felmérést, árajánlat készítést követő 24 órán belül, hétvégén is !

-Szakmai tanácsadás:
Akár telefonon, e-mail be, vagy helyszíni felméréssel, tanácsadással ! Természetesen a méretek valamint a kiválasztott üvegtípusok, beépítési módszerek, üveg szerelvények nagyban eltérnek egymástól.

Beépítés, kivitelezés:
A lehető legrövidebb átfutási és gyártási határidővel vállaljuk, egyszerűbb munka esetén akár aznap, vagy másnap, a gyártott üvegnél , a gyártási idő 5-8 munka általába , mely nagyban függ az üveg típusától.

-Garancia vállalás:
Az általunk vállalt üvegbeépítése: karcmentes üveg, nem hibás üveg, a gyártott üveg törésmentes beépítésére vállalunk garanciát.

Telefonon és email-ben vagyunk elérhetőek : a nap 0-24 órában elérhetőek vagyunk, Kérjen visszahívást a 06/30-785-20-00 telefonszámon !

EGYSZERŰEN CSAK ÜVEGEZÜNK !
ÜVEGEZŐ MŰHELY ÉS BELSŐ – KÜLSŐ ÜVEGEZÉS !

A hagyományos fakeretes gittes ablakok üvegezésétől egészen a legmodernebb üvegekig ebbe beleértve: katedrálüveg, mintás savmart üveg, drót üvegek, lacobel üveg, edzett üveg egyéb üvegek, és zuhanykabinokon át egészen az okos üvegekig ! 

google-site-verification: googlef9fcf6213944b2a0.html
https://iplogger.com/2LCwt6