gy.i.k. , gyakran ismételt kérdések, ne nyúljon az üveghez, sérülést okoz az üveg, veszélyes az üveg, vág az üveg

Gyakran Ismételt Kérdések !
GY.I.K

 

Vigyázzon, ha törött az üveg nagyon éles, könnyen vágási sérüléseket okozhat. Veszélyes sérüléseket tud okozni ! Bízza a Belvárosi Üvegesekre ! Telefonszám: Hétvégén, és este is hívható: 06-30-444-64-85 , vagy weboldalunk: https://www.olcsouveg.hu , vagy e-mail címünk: uvegesbolt@gmail.com
 

Amennyiben lehetséges ne nyúljon az üveghez, bízza az üvegesre, aki összeszedi, összetakarítja az apró szilánkokat. És végképp ne feszegesse az eltört részeket, mert Önre szakadhat az üveg, és sérülést okoz.
 

Ha Betört egy ablak üvegem, mikor tudnák megcsinálni ?
Amennyiben egy rétegű üvegről van szó (fakeretes, hagyományos, gittes ablak, akár még aznap is, de legkésőbb a hívását követő napon. Amennyiben Önnek is mikor jó.
Amennyiben thermoplán (hőszigetel) üvegről van szó helyszíni felmérésre van szükség, ezt legtöbb esetben még a megrendelés napján megtesszük, ami nem vesz többet 2 percnél, és pontos árat is tudunk mondani, kiszámolni.
Amennyiben délelőtt telefonált, és kapacitásunk engedi még aznap délután, vissza visszük a legyártott üveget.

 

Hogyan tudd, tudok fizetni?
-Legtöbb esetben Készpénz-el (kollégáink minden esetben rendelkeznek váltó pénzzel)
-Vagy Azonnali banki utalás
-Halasztott utalás ( csak meghaladó 200.000 Ft. Feletti üveges munka esetén, ami 8 napos határidőre szoktuk vállalni, vagy előleg utalást kérünk. )

 

Tud számlát adni, vagy ezt hogyan fizeti a biztosító ?
Természetesen számlaképesek vagyunk ! Minden elvégzett munka után részletes számlát adunk.
Az általunk elvégzett munka után telefonon, vagy Interneten online felületen értesíti a biztosítót, hogy történt egy üveg kár és ennek a javítási költségeit szeretné vissza igényelni. Ehhez szükséges. A káresemény helyszíne, a biztosított kötvényszáma, és a betört, kitört üvegről fotó, kép készítése.

 

Ebben az esetben bekérik az általunk kiállított számlát és összegtől függően helyszíni szemle nélkül jóváírják az összeget.
Összegtől függően, akkor nem is biztos, hogy fizet a biztosító?
Sajnos sok visszaélés van napjainkban, ezért egy bizonyos összeghatár felett helyszíni szemlét végez a biztosító.
Lakosságnál 50.000 Ft. A kár összeg határ, Társasházaknál 200.000 Ft. A kár összeg határ.
Éppen ezért ismételten javasoljuk, hogy a törött üvegről készítsen egy fényképet, van olyan eset is ahol még a törött üveg törmeléket is kérik, hogy tartsák meg addig , még a kárszakértő nem volt kárt felmérni, amennyiben szemlére kerül sor ezzel tudja bizonyítani, hogy valóban cserélve volt az üveg !

google-site-verification: googlef9fcf6213944b2a0.html
https://iplogger.com/2LCwt6